INDUSTRIËLE
MESSENSLIJPERIJ

Specialist in rondslijpen, vlakslijpen en binnenslijpen

Rondslijpen, vlakslijpen en binnenslijpen

We beschikken over een grote knowhow op het gebied van slijpen. Uw slijpwerk is bij ons als slijpexpert in goede handen. Er wordt bij ons heel veel belang gehecht aan de nodige precisie. U kan bij ons terecht voor rondslijpen, vlakslijpen en binnenslijpen.

Industriële messenslijperijIndustriële messenslijperij Industriële messenslijperij Industriële messenslijperij Industriële messenslijperij Industriële messenslijperij Industriële messenslijperij


Kwaliteitscontrole:

Al onze geslepen messen voldoen aan de strengste kwaliteitseisen. We hebben een verschillende meetmethodes ter beschikking voor de nodige kwaliteitscontroles. Indien gewenst word er een meetrapport opgemaakt

Industriële messenslijperijIndustriële messenslijperijIndustriële messenslijperij


Transport & Transportkisten:

Onze eigen vervoerdienst komt de te slijpen materialen kosteloos ophalen en deze worden terug ter plaatse gebracht in slechts 5 werkdagen of volgens overeenkomst.

Industriële messenslijperij

We vervaardigen zelf gepersonaliseerde exportkisten. Deze worden op maat gemaakt en naar de wensen van de klant. Zo bent u zeker van een veilig transport en de bescherming van uw messen en rubbers.

Industriële messenslijperij Industriële messenslijperij